Muziekcafé
AVROTROS

Jaap Reesema over Beste Zangers: "Het is heel ongemakkelijk om naar jezelf te kijken"

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Jaap Reesema over Beste Zangers: "Het is heel ongemakkelijk om naar jezelf te kijken"

Afgelopen zaterdag waren Jaap Reesema, Jonathan Jeremiah en Elske DeWall te gast in Muziekcafé. Jaap Reesema vertelt over zijn aflevering bij Beste Zangers, Jonathan Jeremiah krijgt van ons een verrassing en Elske DeWall en Jaap proberen de luisteraar voor zich te winnen voor de Laatste Ronde Plaat. Bekijk hier de fragmenten terug.

Beste Zangers

Afgelopen donderdag stond Jaap Reesema centraal in de uitzending van Beste Zangers. Het was een grote wens van Jaap om mee te doen aan het programma. "Ik vind alle genres altijd leuk en het is voor mij heel leuk om verschillende liedjes te mogen doen," vertelt Jaap aan Carolien. Maar wat is het genre dat Jaap het verst van zich af vindt staan? En hoe heeft hij zijn eigen aflevering ervaren?

Een verrassing voor Jonathan

Jonathan Jeremiah vindt het heerlijk om weer op de bühne te staan na twee jaren van corona. "It's great to be out here, having a beer with some local Hilversummers," vertelt Jonathan. Vrijdag was een mooie dag voor Jonathan. Zijn gloednieuwe album Horsepower For The Streets kwam uit én hij was ook nog eens jarig. Daarom besloten we bij Muziekcafé hem te verrassen.

Crusade

Elske DeWall vertelt aan Carolien over het maakproces van haar single Crusade. De plugger van Elske koppelde haar team met dat van Davina Michelle. "En dat pakte eigenlijk super goed uit," vertelt Elske. Bekijk hier het fragment.

Laatste Ronde Plaat

Het is weer tijd voor de Laatste Ronde Plaat. Jaap Reesema en Elske DeWall vechten tegen elkaar om de winst voor het laatste nummer van de uitzending. Het zijn weer twee heerlijke tracks en moeilijk kiezen, maar uiteindelijk wint toch Elske. Bekijk hier de battle:

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie