Artiest

Elske DeWall

  1. Artiestenchevron right
  2. Elske DeWall
De Friese Elske DeWall is vrijwel haar hele leven bezig met muziek maken. In 2009 is haar eerste single ‘Come See the End in Me’ een feit. Haar debuutalbum is Balloon Over Paris.

Projecten

Elske de Walle, zoals ‘DeWall’ eigenlijk heet, begint als achtergrondzangeres. Zo treedt ze op met Syb van der Ploeg in 2008 en neemt ze een nummer op voor het Leonard Cohen-project. Ook op het nummer ‘Geef Mij Een Naam’ van de 3JS is DeWall te horen.

Balloon Over Paris

In 2009 is het tijd voor haar eerste officiële single. ‘Come See the End in Me’ is het eerste nummer dat uitkomt. Het bijhorende album Balloon Over Paris volgt snel. In 2010 is DeWall Serious Talent bij 3FM.

Brave

Op 11 mei 2012 komt het tweede album uit; Brave. Het nummer 'This Game' wordt gebruikt als titelsong van de serie 'Moorvrouw' met in de hoofdrol Wendy van Dijk.

Croissant

In oktober start een bekend croissantmerk met een reclamecampagne. Elske maakt de muziek voor deze commercial. Omdat ze zoveel goede reacties krijgt besluit Elkse het nummer verder uit te werken. 'I Believe' verschijnt november 2012 op single.