Muzieknieuws

Krezip brengt single In The Water uit en kondigt album aan

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Krezip brengt single In The Water uit en kondigt album aan

Krezip heeft de nieuwe single In The Water uitgebracht en nieuw album Any Day Now aangekondigd. Op de plaat komt ook het duet Make It A Memory met Danny Vera te staan.

De Tilburgse band brengt met Any Day Now hun eerste album sinds Sweet High uit 2019 uit, hun eerste plaat in tien jaar tijd. Dat was een comeback nadat de groep in 2009 uit elkaar ging. Krezip was eigenlijk van plan om het bij één album en een korte tour te houden, maar toen gooide de pandemie roet in het eten.

Terwijl Krezip wachtte om weer het podium op te gaan, ontstonden er ideeën voor nieuwe muziek, en dus verschijnt er met Any Day Now op 7 april een nieuw album. Naast de aankondiging van die plaat bracht de band rond Jacqueline Govaert deze week de nieuwe single In The Water uit. Bekijk de clip hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Make It A Memory

Eerder voorproefjes van Any Day Now was er al in de vorm van Ready For More en Make It A Memory, het duet met Danny Vera. Op Concert at SEA speelden Krezip en Vera een intieme liveversie van het nummer op het strand. Bekijk de beelden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Krezip in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2022 was Krezip drie keer terug te vinden in de NPO Radio 2 Top 2000. De hoogste notering was voor I Would Stay op plek 291.

Ster advertentie
Ster advertentie