Muzieknieuws

Bekijk vanavond de concertspecial One Night Only van Adele op NPO 3

foto: Still
  1. Nieuwschevron right
  2. Bekijk vanavond de concertspecial One Night Only van Adele op NPO 3

Afgelopen vrijdag bracht Adele na lang wachten haar nieuwe album 30 uit. Een paar dagen voor de release stond de zangeres al op de planken tijdens de concertspecial One Night Only.

One Night Only is de registratie van het concert dat Adele op 25 oktober gaf in het Los Angeles Griffith Park Observatory. Tijdens het optreden zingt de zangeres klassiekers als Make You Feel My Love, Skyfall en Rolling In The Deep. Daarnaast laat ze ook een aantal nieuwe nummers van haar album 30 horen. Het is de eerste keer dat Adele haar nieuwe geluid laat horen aan publiek.

De concertregistratie One Night Only werd zondag 14 november uitgezonden op de Amerikaanse zender CBS. Vanavond kunnen Nederlandse fans ook het volledige concert zien op NPO 3.

Datum: dinsdag 23 november
Tijd: 20:25 uur
Zender: NPO 3

Interview

Naast het muzikale optreden wordt de kijker getrakteerd op persoonlijke verhalen van de zangeres. Tussen de liedjes door worden kleine stukjes van een exclusief interview met Oprah Winfrey uitgezonden. Ze praten over haar nieuwe album, de verhalen achter de nummers, het leven na haar echtscheiding, gewichtsverlies en de opvoeding van haar zoon.

Zenuwen

De nieuwe plaat van Adele is opgedragen aan haar negenjarige zoon Angelo. De zangeres hoopt op deze manier al zijn vragen over haar scheiding - ze trouwde in 2018 met Simon Konecki, het stel ging een jaar later uit elkaar - te kunnen beantwoorden. Het One Night Only Concert is de eerste keer dat Angelo zijn moeder ziet optreden. "Het is een eer om je hier te zien. Je ziet er zo mooi en slim uit", zegt de nerveuze zangeres tegen haar zoon.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie