Muzieknieuws

Adele is terug met TopSong Easy On Me

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Adele is terug met TopSong Easy On Me

De langverwachte nieuwe single van Adele is uitverkozen tot NPO Radio 2 TopSong. Je hoort Easy On Me deze week extra vaak!

Met Easy On Me brengt de Britse zangeres na een muzikale stilte van zes jaar eindelijk weer een nieuwe song uit. De single bevat alle ingrediënten waar we bij Adele op hopen: imposante uithalen, een aangrijpende tekst, begeleid door een melancholische pianopartij. De langverwachte comeback is dan ook uitverkozen tot TopSong.

Bart Arens maakte vrijdagochtend tijdens Aan De Slag! het nieuws bekend. Bekijk de aankondiging hieronder:

30

Naast de release van Easy On Me maakte Adele deze week ook bekend dat 30, haar aankomende vierde album, op 19 november verschijnt. De zangeres, die in 2019 van haar echtgenoot Simon Konecki scheidde, geeft aan dat de plaat haar door deze tumultueuze periode in haar leven heeft gesleept. Ze omschrijft het album als haar beste vriend in deze moeilijke fase, die "die langskwam met een fles wijn en een afhaalmaaltijd om me op te vrolijken".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify:

Wil je Easy On Me of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie