Muzieknieuws

Luister hier naar het nieuwe album van Bon Jovi

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Luister hier naar het nieuwe album van Bon Jovi

Bon Jovi is terug met een gloednieuw album. Hieronder kun je Forever nu beluisteren.

Forever, de opvolger van 2020 uit - je raadt het al – 2020, is alweer het zestiende studioalbum van de Amerikaanse rockband. De release valt om en nabij samen met het 40-jarig jubileum van de band. In plaats van stil te staan bij deze mijlpaal, kiest Bon Jovi de focus te leggen op wat de toekomst de rockers brengt. "Ik heb nooit een tekort gehad aan gedachten en ideeën voor nieuwe muziek. We hebben altijd al willen blijven streven naar het maken van geweldige albums", vertelt frontman Jon Bon Jovi over het nieuwe materiaal van de band tegen NME.

Legendary

In aanloop naar de release van Forever, deelt Bon Jovi half maart de eerste single van de nieuwe plaat, getiteld Legendary. In korte tijd levert de single de Amerikaanse groep de hoogste Billboard-hitlijstpositie op in meer dan 10 jaar. "Het is duidelijk dat elke artiest extatisch is over hun nieuwe album, waarom zou je het anders uitbrengen? Maar dat Legendary een hit wordt? Je kunt niet anders dan lachen", vertelt de frontman. "Je denkt elke keer dat je het te pakken hebt, maar ik ben vaker teleurgesteld dan verrast of blij."

Op het album staan twaalf nummers, waaronder de bescheiden titels Legendary, We Made It Look Easy en Living Proof. Luister Bon Jovi’s Forever hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Documentaire

Naast een nieuw album wordt dit jaar ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van Bon Jovi een documentaireserie uitgebracht over de rockband. De serie, getiteld Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story is nu te zien op Disney+.

Ster advertentie
Ster advertentie