Muzieknieuws

Robbie Williams brengt nieuwe single Lost uit

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams brengt nieuwe single Lost uit

Robbie Williams heeft zijn nieuwe single Lost, die hij opnam met het Metropole Orkest, uitgebracht. Het nummer is afkomstig van zijn aankomende verzamelalbum XXV.

Met XXV viert Williams zijn 25-jarig jubileum als soloartiest. Op het album, dat op 9 september uitkomt, staan de grootste hits die de zanger scoorde sinds hij uit Take That stapte, aangevuld met enkele nieuwe tracks. Een van die nummers is Lost, de ballad die nu al te beluisteren is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Metropole Orkest

Het leeuwendeel van de tracklist van XXV bestaat weliswaar uit bekend materiaal, maar Williams nam alle nummers opnieuw op. Dat deed de Engelsman in Nederland, waar hij de handen ineensloeg met het Metropole Orkest. In samenwerking met het orkest nam Williams orkestrale versies op van zijn grootste hits, waaronder Angels, Let Me Entertain You en Feel.

Naast Lost staan er nog drie nieuwe nummers op het compilatiealbum: Disco Symphony, More Than This en The World and her Mother.

Robbie Williams in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2021 was Williams zes keer terug te vinden in de NPO Radio 2 Top 2000. Zijn hoogste notering was voor Angels op plek 92 in de lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie