Muzieknieuws

James Blunt kondigt optreden in AFAS Live aan

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. James Blunt kondigt optreden in AFAS Live aan

James Blunt geeft een optreden in Amsterdam. De You're Beautiful-zanger staat in februari 2024, met een nieuw album op zak, op het podium van AFAS Live.

De Britse zanger geeft op zaterdag 24 februari 2024 een optreden in AFAS Live. De voorverkoop voor de show begint op vrijdag 1 september om 10.00 uur. Het is het eerste Nederlandse optreden van Blunt sinds februari 2020, toen de songwriter ook op het podium van AFAS Live stond.

De show is onderdeel van de Who We Used To Be Tour van Blunt, die vernoemd is naar zijn aankomende plaat. Het album, de zevende van de Britse oud-militair, verschijnt op vrijdag 27 oktober. Eerste single Beside You is nu alvast te beluisteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Memoires

Blunt houdt het overigens niet bij een plaat en een tour: de zanger brengt ook nog eens zijn memoires uit. Een autobiografie met de titel Loosely Based on a Made-Up Story verschijnt op donderdag 26 oktober. De Brit kondigde het boek eerder deze maand met zijn kenmerkende zelfspot via Twitter/X aan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

James Blunt in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2022 is James Blunt één keer terug te vinden in de NPO Radio 2 Top 2000. Goodbye My Lover staat op plek 1900 in de lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie