Muzieknieuws

James Blunt kondigt nieuw album Who We Used To Be aan

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. James Blunt kondigt nieuw album Who We Used To Be aan

James Blunt heeft de release van zijn zevende album Who We Used To Be aangekondigd. Luister nu alvast naar de eerste single van de plaat, Beside You.

Blunts nieuwe album is de opvolger van Once Upon a Mind, de plaat die hij in 2019 uitbracht. Who We Used To Be verschijnt op vrijdag 27 oktober.

De eerste single van Who We Used To Be, Beside You, is nu alvast te beluisteren. "Het is een beetje een viering", vertelt Blunt over het nummer. "Een upbeat banger over eindelijk samen zijn met de persoon waar je al heel je leven naar op zoek bent."

Beluister Beside You hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blunt brak in 2004 door met zijn album Back to Bedlam. Die werd een ongekend succes: het debuut van de zanger werd met ruim 3 miljoen exemplaren het bestverkochte album van de zeroes in Groot-Brittannië, dankzij hits als Goodbye My Lover en You're Beautiful. Laatstgenoemde is bij bijna iedereen bekend, benadrukt Blunt op zijn berichte Twitteraccount.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

James Blunt in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2022 is James Blunt één keer terug te vinden in de NPO Radio 2 Top 2000. Goodbye My Lover staat op plek 1900 in de lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie