Muzieknieuws

Duran Duran komt met docu-concertfilm A Hollywood High

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Duran Duran komt met docu-concertfilm A Hollywood High

De docu-concertfilm A Hollywood High van Duran Duran verschijnt 3 november, en zal tijdelijk te zien zijn in Nederlandse bioscopen. De Britse band viert hun vier decennia lange carrière, de release van het nieuwe studioalbum Future Past én de start van een wereldwijde tour.

A Hollywood High is een herinnering aan Duran Durans succesvolle catalogus met hits als Ordinary World, The Reflex en The Wild Boys. In de docu-concertfilm is te zien hoe de band voor het veertigjarig jubileum een optreden geeft in hun geliefde stad Los Angeles. Duran Duran-bassist John Taylor vertelt in een statement: “We waren vastbesloten om iets unieks te doen om onze vier decennia samen te vieren. Een optreden op een dak in Los Angeles met het Capitol Records-gebouw aan de overkant van de straat en het Hollywood-bord dat in de verte opdoemde, klonk perfect en bleek een buitengewone avond voor ons allemaal te zijn.”

Daarnaast zijn er exclusieve interviews en archiefbeelden te zien waarin de bandleden vertellen over hun bijzondere band met de stad.

Bekijk hieronder de officiële trailer van A Hollywood High:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Duran Duran in de NPO Radio 2 Top 2000

Duran Duran staat vier keer in de NPO Radio 2 Top 2000 lijst van 2021. De hoogste notering van de groep is Ordinary World op plek 874.

Ster advertentie
Ster advertentie