Muzieknieuws

Foo Fighters speelt Haven't Met You Yet met Michael Bublé

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Foo Fighters speelt Haven't Met You Yet met Michael Bublé

De Foo Fighters verwelkomden een verrassende gastartiest tijdens een optreden in San Francisco: Michael Bublé. De band sloeg de handen ineen met de Canadese zanger voor een uitvoering van zijn single Haven't Met You Yet.

De samenwerking tussen de Foo Fighters en Michael Bublé op het podium in San Francisco is het gevolg van het inlijven van drummer Josh Freese, die de vorig jaar overleden Taylor Hawkins vervangt tijdens optredens van de band rond Dave Grohl. Freese werkte jarenlang als sessiedrummer, en tijdens de shows van de Foo Fighters speelt hij een compilatie van nummers waarop hij te horen is, waaronder Haven't Met You Yet van Michael Bublé.

Wanneer de tonen van Haven't Met You Yet te horen zijn in San Francisco, is te zien hoe iemand zich een weg naar het podium begeeft. Dave Grohl vraagt een paar keer "Do you know this song?", totdat blijkt dat het om niemand minder dan de zanger van het origineel gaat, die over is gekomen vanuit Argentinië voor dit optreden. Bekijk de beelden van de show hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Foo Fighters zijn momenteel bezig aan hun eerste tournee sinds het overlijden van drummer Taylor Hawkins. Sinds die tragische gebeurtenis in maart 2022 verscheen ook het album But Here We Are, waarop Grohl een ode brengt aan het overleden bandlid.

Foo Fighters in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2022 zijn de Foo Fighters negen keer in de NPO Radio 2 Top 2000 te vinden. De hoogste notering is voor The Pretender op plek 116.

Ster advertentie
Ster advertentie