Muzieknieuws

Suzan & Freek kondigen nieuw album Iemand van Vroeger aan

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Suzan & Freek kondigen nieuw album Iemand van Vroeger aan

Suzan & Freek hebben de release van hun nieuwe album aangekondigd. Iemand van Vroeger, de opvolger van Dromen in Kleur, verschijnt in september.

Iemand van Vroeger wordt het derde album van Suzan & Freek. De plaat, opvolger van Dromen in Kleur uit 2021, verschijnt op vrijdag 22 september. Op het album staan de meest recente singles van het succesvolle duo; Honderd Keer, Kwijt, Slapeloosheid en voormalig TopSong Nooit Meer Regen.

"De tijd vliegt als je plezier hebt - en dat hebben we. We zijn inmiddels écht de helft van onze levens samen. We zijn elkaars Iemand van Vroeger", vertellen Suzan & Freek over het nieuwe album. "En hoewel er veel veranderd is, is veel ook juist hetzelfde gebleven. Bij je ouders op de bank ploffen, slingeren tussen de witte strepen op het fietspad: er blijft zo veel van vroeger in je systeem zitten, en dat is maar goed ook!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ziggo Dome

Suzan & Freek hebben een drukke festivalzomer achter de rug, met optredens op onder andere Concert at SEA. In het najaar blijft het duo het podium opzoeken - zo staan de muzikale partners in november maar liefst vier keer in een uitverkochte Ziggo Dome. Daarnaast is er diezelfde maand een optreden in het Sportpaleis in Antwerpen.

Suzan & Freek in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2022 staan Suzan & Freek 7 keer in de NPO Radio 2 Top 2000. De hoogste notering is voor De Overkant, hun samenwerking met Snelle, op plek 396.

Ster advertentie
Ster advertentie