Nieuws

Suzan & Freek laten de zon schijnen met TopSong Nooit Meer Regen

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Suzan & Freek laten de zon schijnen met TopSong Nooit Meer Regen

Suzan & Freek hebben de nieuwe TopSong in handen. Je hoort hun zonnige single Nooit Meer Regen de komende week extra vaak op NPO Radio 2!

Nu Gerrit Hiemstra stopt als weerman, lijken Suzan & Freek de leegte die hij achterlaat te willen opvullen. Hun eerste voorspelling: Nooit Meer Regen. Dat komt mooi uit, met al die optredens die ze de komende maanden in de open lucht op festivals geven.

De nieuwe single van het duo is deze week uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong. Corné Klijn maakte het nieuws tijdens Aan De Slag! bekend.

Voorproefje op een nieuw album

Nooit Meer Regen is de single van een aankomend nieuw album van Suzan & Freek, waarvan het duo later dit jaar meer wil laten horen. Het stel was onlangs te gast bij Bart Arens in Aan De Slag!, waar ze alvast vooruitblikten op hun shows in de Ziggo Dome in november. "Het is leuk om daar nieuwe liedjes te spelen", aldus Freek.

Het duo was afgelopen week ook te gast bij Jan-Willem Start Op, waar ze Nooit Meer Regen live speelden. Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je Nooit Meer Regen of onze eerder verkozen TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan nu op onze TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie