Muzieknieuws

Beth Hart kondigt optreden in Ziggo Dome aan

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Beth Hart kondigt optreden in Ziggo Dome aan

Beth Hart geeft in november een optreden in de Ziggo Dome. De zangeres gaat op tournee met haar album met covers van Led Zeppelin, dat deze week verschijnt.

De Amerikaanse zangeres met kenmerkende rauwe stem staat op zaterdag 26 november in de Amsterdamse Ziggo Dome. De voorverkoop voor het optreden van Hart begint op vrijdag 25 februari.

Met het concert in de Ziggo Dome keert Hart terug op bekend terrein. In 2018 gaf ze al eerder een optreden in de Amsterdamse concertzaal.

A Tribute to Led Zeppelin

Hart gaat op tournee met een nieuw album op zak. Die plaat, een collectie covers van Led Zeppelin, verschijnt aanstaande vrijdag. De zangeres gaf in november een voorproefje van A Tribute to Led Zeppelin met haar cover van Good Times Bad Times. Op het album staan ook haar interpretaties van klassieke rocktracks als Stairway to Heaven, Kashmir en Black Dog.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Whole Lotta Love

Het is niet de eerste keer dat Hart nummers van Led Zeppelin covert. In 2004 geeft de zangeres een vlammende versie van Whole Lotta Love tijdens een optreden in Paradiso dat later als live-album wordt uitgebracht. Sindsdien is die Led Zeppelin-cover een vaste waarde in haar setlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beth Hart in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2021 is Beth Hart drie keer terug te vinden in de NPO Radio 2 Top 2000, met de nummers Leave the Light On (248), I'll Take Care of You (978) en L.A. Song (1180).

Ster advertentie
Ster advertentie