Muzieknieuws

BLØF en S10 slaan handen ineen op TopSong Laat Me Los

foto: Persfoto
  1. Nieuwschevron right
  2. BLØF en S10 slaan handen ineen op TopSong Laat Me Los

Concert at SEA-bezoekers hebben het nummer al een keer gehoord. BLØF en S10 primeurden Laat Me Los namelijk tijdens de afsluitende show van BLØF. Nu kan eindelijk iedereen het beluisteren!

BLØF en S10 hebben de handen ineen geslagen voor een prachtige nieuwe samenwerking. Ze schreven samen de teksten en namen het nummer Laat Me Los op. Paul Rabbering belt met het duo om ze te verrassen met de TopSong.

S10 is groot fan van BLØF

"Ik had sowieso al de wens om met BLØF te werken", vertelt Stien in Aan De Slag. "Ik ben groot fan en heb al vaker samengewerkt met Peter. Ik had een demoversie van een liedje gemaakt en hem opgestuurd. Het is een heel persoonlijk liedje, dus ik dacht misschien vinden ze het heelmaal niet vet. Maar BLØF is met het liedje aan de slag gegaan en het is echt geweldig geworden."

Paskal vult aan: "Wij hadden ook al eens besproken 'Kunnen we niet een keer met S10 samenwerken?'. We hebben onze eigen draai aan het nummer gegeven. Iedereen heeft een eigen couplet geschreven. Het komt uit Stien haar koker en toen we het liedje hoorden, hoorde ik daar gelijk mijn eigen stem in."

Live op Concert at SEA

Paskal Jakobs en S10 primeurden het nummer afgelopen weekend samen op Concert at SEA tijdens de afsluitende show van BLØF. Het nummer werd goed ontvangen door het publiek dat massaal een zee van oneindige lichtjes creëerde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify:

Wil je Laat Me Los of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie