Muzieknieuws

Stromae brengt in maart nieuw album uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Stromae brengt in maart nieuw album uit

Stromae heeft de releasedatum van zijn nieuwe album Multitude aangekondigd. Het wordt het eerste album in acht jaar van de Belgische zanger.

"Voor het geval het nog niet duidelijk was", begint Stromae zijn post. "Multitude komt uit op 4 maart 2022!" Daarnaast vertelt de artistieke zanger aan dat hij ook weer op tour gaat. Vorige week werd al bekend dat Stromae op 27 februari 2022 in AFAS Live staat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerste album in acht jaar

Het is alweer acht jaar geleden dat Stromae zijn succesvolle album Racine Carrée, met daarop onder andere Papaoutai en Formidable uitbracht. Daarna zette de Belgische zanger zich vooral in voor het modelabel van zijn vrouw. Ook bracht Stromae nog wel wat losse singles uit. Na lang wachten lanceert de creatieve zanger nu dus eindelijk weer een nieuw album.

Santé

In oktober bracht Stromae met Santé al geheel onverwacht een nieuwe single uit. Met het nummer wil Stromae een ode brengen aan diversiteit en de belangrijke mensen in de samenleving waarvan het werk niet altijd wordt opgemerkt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stromae in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2020 stond Stromae vier keer in de NPO Radio 2 Top 2000. Formidable stond op plek 229. Op welke plek hij dit jaar staat in de lijst der lijsten wordt op 18 december bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie