Muzieknieuws

Stromae komt op 27 februari naar AFAS Live

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stromae komt op 27 februari naar AFAS Live

Stromae keert na zes jaar terug op het podium. Hij kondigt vandaag drie shows aan waaronder een concert in AFAS Live in Amsterdam.

De Belgische zanger kondigde het optreden in AFAS Live op zondag 27 februari vandaag aan. De kaartverkoop voor het concert begint vandaag om 18.00 uur.

Santé

Onlangs bracht de Belgische zanger uit het niets een nieuwe single uit. Met Santé wil hij een ode brengen aan diversiteit en de belangrijke mensen in de samenleving waarvan het werk niet altijd wordt opgemerkt.

Het was al even duidelijk dat Paul van Haver, beter bekend als Stromae, bezig was met het maken van nieuwe muziek, maar de release van Santé kwam op vrijdag 15 oktober volledig uit de lucht vallen. Na zijn succesvolle album Racine Carrée uit 2013 zette Stromae zich vooral in voor het modelabel van zijn vrouw. Hij bracht sindsdien nog wel wat losse singles uit en was voor het laatst te horen op het nummer Arabesque van Coldplay uit 2019.

Stromae on tour

Stromae deelde een bericht op Instagram waarin hij de 3 shows aankondigt en voegde daar aan toe dat hij er naar uitkijkt zijn fans terug te zien. Hij komt op 27 februari naar AFAS Live, na twee shows in Brussel en Parijs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stromae in de NPO Radio 2 Top 2000

Stromae staat in 2020 vier keer in de NPO Radio 2 Top 2000. Formidable is met plek 299 zijn hoogst genoteerde nummer. Bekijk hier de hele Top 2000 lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie