Muzieknieuws

Pretenders-zangeres Chrissie Hynde geeft gastoptreden bij Guns N' Roses

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Pretenders-zangeres Chrissie Hynde geeft gastoptreden bij Guns N' Roses

Tijdens een optreden van Guns N' Roses in Boston heeft de band hulp gekregen van Chrissie Hynde. De zangeres van The Pretenders speelde mondharmonica op het nummer Bad Obsession.

Bad Obsession is afkomstig van het album Use Your Illusion I uit 1991, en is een zeldzaamheid op de setlist van Guns N' Roses. Maandagavond speelde de band de song tijdens een show in Boston, waarbij Axl Rose en co. hulp kregen van niemand minder dan Chrissie Hynde.

Bekijk de beelden van het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Perhaps

Vorige week bracht Guns N' Roses hun eerste nieuwe single uit in anderhalf jaar tijd. Perhaps werd geschreven in de Chinese Democracy-periode van de band, en is nu ingespeeld met gitarist Slash en bassist Duff McKagan in de gelederen. In oktober verschijnt de fysieke single van Perhaps, waarbij ook een nieuw nummer als b-kantje verschijnt. Die song, The General, stamt oorspronkelijk ook uit de opnames van Chinese Democracy.

Guns N' Roses in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2022 is Guns N' Roses 11 keer te vinden in de NPO Radio 2 Top 2000. De hoogste notering is voor November Rain op plek 12 in de lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie