Festival

John Legend schreef All Of Me voor zijn vrouw Chrissy Teigen

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. John Legend schreef All Of Me voor zijn vrouw Chrissy Teigen

Dit weekend zendt NPO Radio 2 uit vanaf North Sea Jazz en staat de zender in het teken van het Soul Night ABC. We beginnen bij de 'A' van onder anderen All Of Me van John Legend.

All Of Me werd in 2013 uitgebracht als derde single van het album Love In The Future. Het is een van de meest bekende singles van Legend die in maart 2022 voor de veertiende keer platinum is gegaan. Dat het nummer zo'n commercieel succes is geworden, had de platenmaatschappij nooit zien aankomen.

Geschreven voor zijn vrouw

De platenmaatschappij was aanvankelijk niet heel erg overtuigd van het potentieel van de ballad All Of Me. Het nummer verscheen daardoor pas als derde single na Who Do We Think We Are en Made To Live, die beide geen impact maken in de hitlijsten. All Of Me staat in Nederland in 2014 vier weken op nummer 1 en ook dj Tiësto maakt er een succesvolle remix van. John schreef het nummer samen met Toby Gad speciaal voor zijn vrouw Chrissy Teigen. De videoclip bevat dan ook beelden van zijn huwelijk met Teigen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nagenieten: NPO Radio 2 live vanaf North Sea Jazz

Van 8 t/m 10 juli hoorde je NPO Radio 2 live vanaf North Sea Jazz. Check hier onze overzichtpagina met interviews, sessies en meer!

Meer soul en jazz

Luister voor meer soul, jazz, funk en disco elke zaterdag naar de NPO Radio 2 Soul Night van 18.00 tot 06.00 uur en het themakanaal NPO Radio 2 Soul & Jazz

Ster advertentie
Ster advertentie