Tour U2 naar Amsterdam

8, 9, 12 & 13 sept 2015

De Ierse rockband U2 geeft op 8, 9, 12 & 13 september 2015 concerten in de Ziggo Dome te Amsterdam.

Het rockkwartet U2 komt voor het eerst een optreden geven in de Amsterdamse Ziggodome. De laatste show van U2 in Nederland was in de Amsterdam Arena.

iNNOCENCE+ eXPERIENCE tour

De tour brengt U2 voor het eerst sinds tien jaar weer naar de grotere concertzalen en gaat gedurende het eerste jaar langs 19 steden over de hele wereld, met twee shows per stad. U2 trapt de iNNOCENCE + eXPERIENCE tour in 2015 af in Vancouver en gaat vervolgens naar San Jose, Phoenix, Los Angeles, Montréal, Chicago, Toronto en New York. Vervolgens reist het rockkwartet door naar Europa waar ze op 4 september starten in Turijn. De laatste twee optredens vinden in Parijs plaats. 

Album Songs of Innocence

De aankondiging van de tour volgt op de release van het dertiende studioalbum Songs Of Innocence, dat werd weggegeven aan meer dan een half miljard internationale gebruikers van de iTunes Music Store. Deze gebruiker van iTunes zagen het album in hun bibliotheek verschijnen zonder het te downloaden. U2-zanger Bono heeft destijds zijn excuses aangeboden voor het nogal geforceerd aanbieden van het nieuwe album. Bekijk hier

De kaartverkoop voor deze extra concerten op 12 & 13 september 2015 start op maandag 15 december.

STER Advertentie
STER Advertentie