Metallica brengt unieke concertfilm uit

Rockband Metallica brengt na de zomer de concertfilm Metallica Throught The Never uit. Het is een nieuw concept waarin een film en opnames van eerdere shows in elkaar overlopen.

Nieuw concept

Het is een beetje een film en het is een beetje een concertfilm. De film gaat over een fictief lid van de Metallica-crew en wordt ondersteund met muziek en beelden van eerder opgenomen live optredens in Vancouver. De 3D film is getiteld Metallica Throught The Never.

Europese release van de film?

Metallica Throught The Never gaat vanaf september in de bioscopen draaien in Noord-Amerika. Of de concertfilm van regisseur Nimród Antal (Predators, 2010 en Vacancy, 2007) ook in Nederland gaat draaien is nog onbekend.

Te druk voor nieuw album

Metallica heeft het er maar druk mee. Frontman James Hetfield zegt dat ze genoeg nieuw materiaal hebben voor een nieuw album, maar dat ze er simpelweg niet aan toe te komen om het op plaat vast te leggen. "We hebben genoeg om een album te vullen, we hebben alleen niet genoeg tijd gehad om onze volledige aandacht eraan te wijden." Naast de film is de band druk met hun eigen rockfestival Orion Music And More.

STER Advertentie
STER Advertentie