Berget Lewis live in Muziekcaf

Voor ieder wat wils in weer een propvolle editie van Muziekcaf

June Noa

June Noa is de artiestennaam van de uit Amsterdamse afkomstige zangeres Patricia Wunnink. Na de positieve ontvangst van haar eerste EP komt June deze maand met haar album Not Guilty. Het album heeft een mooie mix tussen Soul en Pop en bevat een aantal zelfgeschreven songs van de zangeres.

Janieck Devy

Als tien jarig jongetje begint de carrière van Janieck Devy met zijn rol als Pluk in de verfilming  van ‘Pluk van de Petteflet’. Na ‘Pluk’ speelt Janieck rollen in verschillende films en tv-series als ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ en ‘Grijpstra en de Gier’. Tijdens het lange wachten op de set leert hij zichzelf gitaar spelen en schrijft hij melodieën en teksten. Het debuutalbum van Janieck heet Survival Guide met de bijbehorende single ‘Six String Thing’.

Berget Lewis

Met haar krachtige volume als handelsmerk is Berget Lewis al vele jaren een vaste waarde op (inter)nationale podia. Zo deelde ze reeds het podium met grootheden als Van Morrison en Dave Stewart, en deed ze in 2007 een Europese tournee met Candy Dulfer, Rosie Gaines en de band van Prince. In 2012 won Berget het TROS-programma ‘De Beste Zangeres van Nederland’, en tegenwoordig staat ze in de theaters met de show ‘Blooming’.

Cloudmachine

De band rond Ruud Houweling brengt hun derde CD A Gentle Sting uit op 24 februari. Het nieuwe album is veelkleurig en toegankelijker dan de voorganger Back On Land, maar met nog steeds het kenmerkende Cloudmachine-geluid.

Muziekcafé
Presentatie: Daniël Dekker
zaterdag 23 februari tussen 16:00 en 18:00 uur
Live vanuit Podium de Vorstin in Hilversum

 

STER Advertentie
STER Advertentie