'De Toekomst' is TopSong

van 3JS

De 3JS rijden 'De Toekomst' tegemoet met een nieuwe TopSong!

'Nee! Ga weg'

De mannen hadden een optreden gehad bij Jan-Willem Start Op en de gitaar is sindsdien kwijt. Helaas heeft Bart het instrument niet gevonden, maar wel een envelop met de naam '3JS' erop. Bart is de gekste niet en maakt 'm even open voor de mannen terwijl hij belt met Jaap Kwakman. En wat staat op de brief? 'TopSong!'. Jaap: "Nee! Ga Weg!" De telefoon wordt gelijk op speaker gezet, want de rest van de band zit ook in de auto. Wat hun reactie is? Je hoort 't hieronder: 

De gitaar is nog niet terecht, maar Bart verrast de 3JS wél met de TopSong


Uptempo

Het is het eerste nummer van de mannen uitbrengen met het nieuwe bandlid Robin Küller. De band heeft 'De Toekomst' opgenomen in de Votown Studios en het is echt een uptempo nummer. Jan Dulles op de website van de band: “Het gaf gelijk het gevoel dat je achter het stuur zit te cruisen en dat gaf ons het idee om daar ook in de tekst naar te refereren: een rit in een auto als metafoor voor het leven, een reis naar de toekomst.”

Bekijk hieronder 'De Toekomst' live bij Jan-Willem Start Op:

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.BELUISTER ALLE TOPSONGS

Wil je 'De Toekomst' of TopSongs uit het verleden luisteren? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist op Spotify.

Om deze Spotify playlist te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Bullet-Ray

STER Advertentie
STER Advertentie