NPO Radio 2 TopSongs

Davina Michelle gaat terug naar haar puberteit op NPO Radio 2 TopSong 17

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Davina Michelle gaat terug naar haar puberteit op NPO Radio 2 TopSong 17

Wat deed jij toen je zeventien was? Misschien wel hetzelfde als Davina Michelle, die haar jonge jaren beschrijft in het toepasselijk genaamde 17, dat de komende week de NPO Radio 2 TopSong is.

Ieder weekend naar de club, zoete cocktails drinken en zoenen met jongens die haar hadden zoals dat van Justin Bieber. Het was misschien niet per se jouw puberteit, maar wel die van Davina Michelle. Ze blikt terug op haar onbezorgde tienerjaren met een grote roze bril en dat heeft geresulteerd in een bijzonder aangenaam popliedje. Zo aangenaam dat onze dj’s 17 de status van TopSong geven!

Zevende TopSong voor Davina Michelle

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat Davina Michelle doorbrak met haar cover van het Glen Faria-liedje Duurt Te Lang uit het tv-programma Beste Zangers. Die single bereikte op 10 november 2018 de eerste plek in de hitlijsten, dus deze NPO Radio 2 TopSong is een mooie bekroning van dat jubileum. 17 is alweer Davina’s zevende TopSong. De andere zes waren Skyward, Hyper, Heartbeat, Dating The Devil, Hoe Het Danst en, uiteraard, Duurt Te Lang.

Ster advertentie
Ster advertentie