Nieuw nummer van Elton John

samen met acteur Taron Egerton

Elton John heeft samen met acteur Taron Egerton een nieuw nummer uitgebracht! Luister hier naar '(I'm Gonna) Love Me Again'.

Speciaal voor de biografische muziekfilm Rocketman zijn Elton John en acteur Taron Egerton de studio ingedoken. Acteur Taron Egerton speelt in de film de rol van de iconische muzikant. In de film zie je het leven van Elton John door de jaren heen. Van het begin als wonderkind aan de Royal Academy of Music tot zijn muzikale samenwerking met tekstschrijver Bernie Taupin.

Duet

In de film zingt Taron Egerton alle nummers zelf en is expres Elton John niet te horen. Toch is Elton John wel voor één nummer samen met Egerton de studio ingedoken. De tekst van '(I'm Gonna) Love Me Again' is geschreven door zijn songwriter-partner Bernie Taupin. Voor de andere nummers heeft Egerton zelf alles ingezongen. “Ik wilde zijn interpretatie van mij zien en horen door Bernie’s teksten en mijn muziek, niet alleen met acteren", legt John uit uit. De zanger had volledig vertrouwen in Egerton en is erg tevreden met het eindresultaat: “Het belangrijkste was dat de muziek klopte, omdat de liedjes in de film een integraal onderdeel zijn van het verhaal.” 

Luister hieronder naar '(I'm Gonna) Love Me Again': 

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Foto omslag: ANP

STER Advertentie
STER Advertentie