Carpool Karaoke met Madonna

Ook vertelt ze over haar date met Michael Jackson

Na Michelle Obama, Britney Spears en Red Hot Chilli Peppers heeft James Corden Madonna weten te strikken voor zijn Carpool Karaoke.

Dolle boel

Hij is de koning van de karaoke, talkshowpresentator James Corden. De beste zangers en zangeressen staan in de rij om bij hem in de passagiersstoel te mogen zitten en samen met hem liedjes te zingen. Als je denkt dat hij alle groten der aarde wel gehad heeft, neemt ineens de enige echte Madonna naast hem plaats. Je kunt het wel raden, als Madonna naast je in de auto zit, met een camera op zich gericht, dan wordt het een dolle boel.

Voguen, twerken en Michael Jackson

De best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden, die in de jaren 80 en 90 gigantische hits scoorde met onder meer 'Like A Virgin', 'True Blue', 'Frozen' en 'Papa Don't Preach', maakt er een feestje van tijdens de Carpool Karaoke. Ze zingt haar recente hit 'Bitch, I'm Madonna', ze zit vrolijk te voguen met James Corden en de 58-jarige zangeres laat zien dat ze ook nog kan twerken. Pas maar op, Miley! Alsof dat nog niet genoeg is, onthult ze ook details over haar date met Michael Jackson in de jaren 80...

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Bekijk ook:

Carpool Karaoke met Red Hot Chili PeppersAdeleBritney Spears, en Chris Martin.

STER Advertentie
STER Advertentie