Eerbetoon aan Glenn Frey

tijdens de Grammy Awards 2016

In 2016 zijn ons al een groot aantal legendarische artiesten ontvallen. Zo ook Glenn Frey van Eagles die vorige maand overleed. Tijdens de Grammy Awards-uitreiking kreeg hij een prachtig muzikaal eerbetoon.

Eerste single

Eagles staan met een behoorlijk aantal hits in de Top 2000. Ook het nummer 'Take It Easy', de eerste single, van de band, stond afgelopen jaar op plek 545. Het nummer is geschreven door de onlangs overleden Glenn Frey en Jackson Browne.

Grammy Awards

Tijdens de Grammy Awards in Los Angeles werd het overleden bandlid van Eagles geëerd met een tribute. Het optreden begon met een kort fragment waarin Frey vertelde hoe belangrijk het nummer voor hem was. Vervolgens speelden Eagles het nummer 'Take It Easy' met een duidelijke emotionele lading tijdens de performance. Tijdens een laatste staande ovatie nam de muziekwereld officieel afscheid van deze bijzondere artiest.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Op zaterdag 20 februari 2016 zendt BNN de Grammy Awards uit op NPO3 OM 22.20 uur.

STER Advertentie
STER Advertentie