BLØF maakt de line-up van Concert at SEA 2021 bekend bij Muziekcafé XL

AVROTROS Muziekcafé

BLØF heeft zojuist de eerste namen voor Concert at SEA 2021 aangekondigd. Onder meer The Script, DI-RECT en Racoon reizen volgend jaar af naar de Brouwersdam.

De mannen maakten de line-up bekend tijdens Muziekcafé XL vanaf Concert at HOME. Fans kunnen zich vanaf nu dus weer verheugen op een 'normale' editie van het festival.

Crowded House

De line-up is nog niet helemaal rond. Vorig jaar kondigde een trotse Paskal Jakobsen aan dat het Concert at SEA was gelukt om Crowded House naar Zeeland te halen. Een boeking waarvan ze niet hadden gedacht dat het ooit nog zou lukken. De organisatie werkt er dus hard aan om ervoor te zorgen dat hits als 'Don't Dream It's Over' en 'Four Seasons In One Day' volgend jaar alsnog te horen zijn aan de Zeeuwse kust. "We zijn nog bezig met Crowded House. We hopen natuurlijk ontzettend dat die gaan spelen bij ons, maar dat hebben we gewoon nog niet rond. Maar we zetten er alles op in om dat voor elkaar te krijgen", aldus Paskal.

Concert at SEA 2021

De volgende namen staan volgend jaar op Concert at SEA: BLØF, Kensington, Racoon, The Script, Krezip, DI-RECT, Chef'Special, Andé Hazes, Miss Montreal, Snelle, Davina Michelle, Maan, Ronnie Flex & Deuxperience, Van Dik Hout, Suzan & Freek, Tabitha, Diggy Dex, The Dirty Daddies en Wipneus & Pim.

Foto omslag: Bullet-Ray

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties