Johan zit uit voorzorg in quarantaine: "Nog geen stress"

Komende twee weken verblijft hij in het militair ziekenhuis

Vanwege het coronavirus zitten er heel wat mensen in quarantaine. Zo werd vanochtend bekend dat 3.700 mensen op een cruiseschip in Japan in quarantaine moeten. Ook 24 mensen in Nederland en België zitten in quarantaine, waaronder Johan Smets. "Heb nog geen stress", vertelt hij.

Samen in quarantaine

Johan was in China om met de familie van zijn vrouw het Chinese Nieuwjaar te vieren. Vervolgens brak het coronavirus uit en zit Johan nu twee weken uit voorzorg in quarantaine in België. "Dat houdt in dat mijn vrouw en ik gelukkig samen op een kamer mogen verblijven, dat wel. Voor alle anderen is dat individueel", vertelt Johan. 

Nog geen stress

Zijn vrouw en hij zijn getest op het coronavirus, maar die resultaten waren gelukkig negatief. Ze verblijven in het militaire ziekenhuis en hebben onlangs een ruimte gekregen met iets meer loopruimte. "Heb nog geen stress", vertelt Johan. "Bij mijn vrouw is dat iets meer. Die had ook al in China van 'eigenlijk wil ik hier wel weg'." 

​Beluister hieronder het hele gesprek: 

Johan zit uit voorzorg in quarantaine: "Nog geen stress"


Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties