Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Gaat Jacqueline Govaert een kerstsingle maken met Marcel Veenendaal?

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Gaat Jacqueline Govaert een kerstsingle maken met Marcel Veenendaal?

Voor Krezip vanavond hun theatertour aftrapt, bellen Jan-Willem en Jeroen nog even met Jacqueline Govaert. Ze blikken vooruit op de tour én stellen een onverwachte vraag.

Terwijl Krezip-drummer Bram van der Berg nog de sterren van de hemel speelt in Las Vegas, zit de rest van Krezip niet stil. Zij beginnen vanavond aan hun theatertour. Eerste stop: de Schouwburg in Tilburg. "Ik ben wel echt zenuwachtig", verklapt Jacqueline Govaert. "Ik zit nu met vlinders in m'n buik. Maar het hoort er echt bij. Als je niet zenuwachtig bent, dan ben je dáár weer zenuwachtig over."

Plaat met DI-RECT?

In de NPO Radio 2 app meldden zich veel luisteraars die vanavond bij het concert zijn. Eén van hen is Bert Bakker. En hij heeft nog wel een leuke vraag voor Jacqueline: "Ik heb ze toevallig vorig jaar bij het Spoorpark festival gezien, waar ze een heel mooi duet deed met Marcel van DI-RECT. En ik vroeg me af: is het niet wat om daar een plaat mee op te nemen? Of een kerstnummer? Dat lijkt me wel echt gaaf."

Vraag overvalt Jacqueline

"Een kerstplaat? Met Marcel?", vraagt Jacqueline verbaasd terwijl ze in lachen uitbarst. "Ik denk niet zo snel aan kerst bij Marcel", legt ze uit. "Ik ben ook echt gek op kerstplaten, begrijp me niet verkeerd, maar ik had er nog niet zo over nagedacht. Ik ga er eens over nadenken."

Bekijk hieronder het hele gesprek:

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie