Hannah Mae speelt TopSong live

'Back To You'

Een TopSong-houder op het Jan-Willem Start Op! livepodium vanochtend: Hannah Mae! Ze zong haar single ‘Back To You’ live.

Dankzij gitaardocente

Dat Hannah nu zo aan het doorbreken is, heeft ze zeker een beetje aan haar gitaardocente te danken. Dankzij haar is ze namelijk bij Ilse DeLange terechtgekomen. “Ik heb liedjes opgenomen bij mijn gitaardocente. Die heeft ze doorgestuurd naar Daniël Lohues en die was gelukkig heel enthousiast. Die heeft ze weer doorgestuurd naar Ilse DeLange. Toen heeft Ilse mij weer geappt en zo is het balletje gaan rollen”, vertelt Hannah.

Leren en zingen combineren

Dat het balletje nu is gaan rollen, betekent niet dat Hannah alléén maar met muziek bezig is. Op dit moment staat ze nog voor de klas en volgt ze een studie. Voorlopig wil ze dat dan ook blijven doen. “Eerst blijf ik dat inderdaad even combineren. Want ik wil ook gewoon heel graag mijn diploma halen. Maar ik blijf ook zeker heel veel bezig met schrijven, ik heb nog een schrijfsessie in Amsterdam.”

Check hieronder het optreden:

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties