Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Jan-Willem en Jeroen maken winnaar kaarten U2 in Las Vegas bekend

foto: Jan-Willem Start Op!foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem en Jeroen maken winnaar kaarten U2 in Las Vegas bekend

Twee hele blije NPO Radio 2 luisteraars vanochtend. Jan-Willem en Jeroen verrasten de winnaars van de kaarten voor U2 in Las Vegas op het schoolplein.

Er werden een hoop geduimd afgelopen twee weken door Joost uit Venray, Annelieke uit Beneden-Leeuwen, Sebastiaan uit Bunnik, Linette uit Almelo, Jan-Roel uit Assen, Iris uit Nieuw-Vennep, Tim uit Enkhuizen en Martin uit Breda. Deze luisteraars hadden allemaal de Jan-Willem Start Op! verkiezingsposter voor hun raam hangen en kwamen uit de loting als dé acht finalisten voor die felbegeerde kaarten voor U2 in Las Vegas.

Notaris

Om van acht finalisten naar een winnaar te komen, nodigden ze notaris Bas Kreugel uit. Geheel willekeurig trok hij een lootje uit de hoge hoed en bepaalde daarmee wie van die acht op 8 december naar U2 in Las Vegas gaat. Hij vertelde de naam alleen aan Jeroen en die ging op pad. Naar Assen, Breda, Venray of Enkhuizen?

Sebastiaan en Thijs

Het werd: Bunnik! Luisteraar Sebastiaan kwam als winnaar uit de bus en werd door Jeroen op het schoolplein verrast. Waar hij iedere dag rond deze tijd z'n kinderen afzet.

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie