Jayden (12) raakte in één klap zijn Playmobil verzameling kwijt
En daarom willen wij hem graag helpen

12 maart 2019 08:52

De 12-jarige Jayden spaart al jaren Playmobil en raakte in één klap zijn hele verzameling kwijt. Daarom willen wij hem graag verrassen.


Jayden was op weg naar een Playmobil beurs in Veenendaal toen het noodlot toesloeg. Er botste een auto tegen de aanhanger vol met Jaydens Playmobil. Wij belden vanmorgen met Simone van Nuland die Jayden goed kent, zij vertelde ons dat de verzameling er heel erg aan toe was. "Het lag helemaal over de snelweg bezaaid", legde ze uit. "Het is echt met scheppen bij elkaar geschept en zo de aanhanger ingegooid." 

“Jayden zit natuurlijk in zak en as", vertelt Simone. De verzamelaarsverzekering die hij heeft, is namelijk niet geldig bij schade onderweg. Daarom willen wij Jayden graag verrassen. Help je mee? Als je nog ergens Playmobil hebt dat toch maar ligt te verstoffen, stuur het dan naar ons toe via onderstaand adres:

Jan-Willem Start Op!
Postbus 175
1200 AD Hilversum​

Check hieronder het hele gesprek: Delen

Agenda


    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties