De Kluis: The Stranglers - 'Skin Deep'

1984

Juist een keer niet een van die bekende hits, maar een vrolijke latere plaat van The Stranglers.

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.



Zo'n act die hele grote hitsingles scoorde, maar niet alleen maar aan de lopende band successen behaalde. Ze zijn er zo veel en liggen vaak met een singletje in De Kluis van Gerard. Uit die categorie haalde Gerard 'Skin Deep' van The Stranglers om eindelijk weer eens op de radio te draaien.

Vrolijk

The Stranglers ken je natuurlijk van 'Golden Brown' of 'No More Heroes'. Bekende platen die grote hits waren, maar er was dus meer. Zo maakten ze in 1984 'Skin Deep', een relatief vrolijk liedje dat net even anders klonk dan de platen die je gewend bent van de band, maar wel heel lekker. Het haalde de hitlijsten, maar daar was ook meteen alles mee gezegd. 

Voor 40 man op het podium

De band bestaat nu nog, maar ook zanger Hugh Cornwell staat nog op de buhne. Helaas gaat het hem niet helemaal voor de wind, want in 2014 stond 'ie nog voor een schamele 40 man op een Nederlands podium. Achja... je kunt niet alles hebben. 

Gelukkig hebben we de platen nog.

>> Alle platen uit De Kluis in één handige playlist

De Kluis: The Stranglers - 'Skin Deep'


DJ

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achter



Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie



0 Reacties