Festival

Gerard Ekdom geniet van North Sea Jazz: ‘Het is onvoorstelbaar’

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard Ekdom geniet van North Sea Jazz: ‘Het is onvoorstelbaar’

Na twee jaar is North Sea Jazz eindelijk weer losgebarsten! Gerard Ekdom kwam langs in de studio van NPO Radio 2 in Ahoy, waar hij dolenthousiast is over het festival. “Ze moeten me hier operatief tussen de planken door verwijderen.”

Ekdom trakteert North Sea Jazz dit jaar voor de negende keer op zijn dj-set. Hij is weer even te horen op NPO Radio 2, wanneer hij in de studio langskomt bij Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof. “Het is fantastisch”, vertelt Ekdom. “Ik kwam hier gisteravond al aan, dan kijk je om je heen en denk je: het is er gewoon allemaal weer. Het is onvoorstelbaar."

"Volgens mij kom je hier op vrijdag als eerst aan en ga je maandag weer weg", zegt Wout tegen Gerard Ekdom. "Ja, ze moeten me hier operatief tussen de planken door verwijderen", antwoordt hij. "Het is zo’n feest. Je zit weer naar George Benson te kijken, en die staat ook weer te genieten. Het was bijna emotioneel."

Bekijk het hele gesprek hieronder:

Nagenieten: NPO Radio 2 live vanaf North Sea Jazz

Van 8 t/m 10 juli hoorde je NPO Radio 2 live vanaf North Sea Jazz. Check hier onze overzichtpagina met interviews, sessies en meer!

Meer soul en jazz

Luister voor meer soul, jazz, funk en disco elke zaterdag naar de NPO Radio 2 Soul Night van 18.00 tot 06.00 uur en het themakanaal NPO Radio 2 Soul & Jazz

Ster advertentie
Ster advertentie