Intieme versie van Gigi D'Agostino's ‘L'Amour Toujours’ door Remme

Feestnummer in een volledig ander jasje

Remme heeft een akoestische versie gemaakt van Gigi D'Agostino's feesthit 'L'Amour Toujours'. Bekijk hier het resultaat.

‘L'Amour Toujours’ van Gigi D'Agostino betekende voor Bart tot voor kort maar 1 ding: feest! Tot hij hoorde dat het ook wel eens op begrafenissen wordt gedraaid. Zit er dan toch een diepere betekenis in het liedje? En zou er dan niet een veel intiemere versie van moeten zijn? 

Met deze vragen in gedachten, besloot Bart de talentvolle Remme te vragen om zijn idee werkelijkheid te laten worden: “Ik geef nieuw Nederlands talent graag een podium, en Remme heb ik al een hele tijd op mijn radar. Hij heeft een waanzinnige stem en speelt prachtig piano, dus ik was erg benieuwd naar wat hij zou gaan maken van dit wilde idee”.

Alle remme los en aan de slag 

Remme was meteen enthousiast toen Bart hem vroeg: “De melodie kent iedereen waarschijnlijk, ik ken niemand die het niet kent. Het leek me meteen leuk om het in een nieuw jasje te steken!”

Mell & Vintage Future en Hannah Mae gingen hem al voor met 'Gypsy Woman' en 'Together Again'. Nu is het aan Remme om te laten horen hoe ‘L'Amour Toujours’ van Gigi D'Agostino klinkt in zijn stijl. En het resultaat mag er wezen:

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.Kijk hier het interview terug wat Bart voorafgaande met Remme had:AAN DE SLAG!

Je hoort Bart Arens elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur met Aan De Slag! op NPO Radio 2.

Oproep

Volg ons

Volg Aan De Slag! op Facebook

volg ons hier

Agenda

    Geen agenda items gevonden


Laat een reactie achterJe moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 Reacties