Naar homepage
Top 2000

Stromae kondigt muziek aan: 'Er komt een nieuw album'

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Stromae kondigt muziek aan: 'Er komt een nieuw album'

In een interview met Franse krant Libération kondigt Stromae aan een nieuw album uit te gaan brengen. Wanneer de nieuwe plaat verschijnt is nog niet bekend.

Na het uitbrengen van racine carrée in 2013 is er bijna geen nieuwe muziek van Stromae verschenen. Aan Libération vertelt hij dat hij in de tussentijd nooit is gestopt met het maken van muziek, behalve toen het echt niet goed met hem ging. Hij vertelt: "Ik doe het elke dag, ik werk met en voor anderen... Het album komt eraan, maar ik heb nog geen datum."

Stilte sinds 2015

Na zijn grote successen met onder andere 'Papaoutai', 'Alors On Danse' en 'Formidable', kreeg Stromae in 2015 last van zware angstaanvallen. Die aanvallen kreeg hij als bijwerking van een malariamedicijn dat hij nam tijdens zijn tournee in Afrika. Stromae, of ook wel Paul Van Haver, nam een break, maar gaf af en toe een gastoptreden en bracht nog wel een los nummer 'Défile' uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stromae in de Top 2000

Stromae heeft vier noteringen in de Top 2000. ‘Formidable’ op nummer 234, ‘Papaoutai’ op nummer 536, ‘Alors On Danse’ op nummer 1065 en ‘Tous Les Mêmes’ op nummer 1636.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie