NPO Radio 2 Top 2000

Caroline van der Plas stemt op Sweet Caroline van Neil Diamond

foto: Emma Pot
  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Caroline van der Plas stemt op Sweet Caroline van Neil Diamond

BBB-voorvrouw Caroline van der Plas heeft wel een heel toepasselijk nummer waar zij op gaat stemmen voor de NPO Radio 2 Top 2000: Sweet Caroline van Neil Diamond. Waarom is dit haar favoriet?

"Door het land gaan, met mensen praten en stemmen ophalen. Wat vind jij daarvan?', vraagt Wouter zich af. "Het is hartstikke leuk. Ik vond onze campagne voeren heel leuk. Je gaat overal naartoe. Het is gewoon hartstikke leuk om mensen te spreken en weten wat ze leuk vinden en niet leuk vinden. Je ziet nog iets van het land, want Nederland is een prachtig land."

Top 2000

Wat vindt Caroline van der Plas van de NPO Radio 2 Top 2000? "Ik denk dat de Top 2000 voor heel veel mensen een anker in de donkere dagen is. Fijn, weer de Top 2000. Weer de liedjes, weer een beetje kletsen en gezelligheid. Daar is Nederland ook aan toe denk ik", aldus Caroline. Qua muziek kan ze echter niet goed kiezen. Wat staat er zoal in haar stemlijst? "De Bee Gees staan er altijd in met Stayin' Alive. Ik was natuurlijk hartstikke verliefd op Barry Gibb. Eigenlijk alles van ABBA vind ik leuk, maar de Winner Takes It All is wel een toepasselijk nummer."

Sweet Caroline

In haar lijstje staat echter ook Sweet Caroline van Neil Diamond. Waarom dit nummer? "Ik wil Sweet Caroline van Neil Diamond heel graag in de top 10 krijgen en daar ga ik de komende dagen alles aan doen kan ik je vertellen. Ik zou dat hartstikke mooi vinden", vertelt Caroline. "Neil Diamond is een fantastische zanger."

Luister hieronder het gesprek terug:

Ster advertentie
Ster advertentie