NPO Soul & Jazz

Todd Rundgren zondag te gast in Co Live!

  1. Nieuwschevron right
  2. Todd Rundgren zondag te gast in Co Live!

Co de Kloet presenteert elke zaterdag en zondag van 19.00 tot 21.00 uur Co Live! op NPO Soul & Jazz met liveopnamen van nieuw talent en grote namen.

Co ontvangt twee keer per maand (elke tweede en vierde zondag) prominente gasten die met Co over hun liefde voor muziek praten, waarbij jazz, soul, blues en wereldmuziek een hoofdrol spelen, maar waarbij uitstapjes naar andere genres niet geschuwd worden. Uiteraard komen er naar aanleiding van de muziek ook andere zaken aan bod.

Komende zondag staat muzikale alleskunner Todd Rundgren in de Spotlight! Hij deed al vaker projecten met de NTR & Co de Kloet: Roemruchte optredens met het Metropole Orkest, de musical Up Against It met het Noord Nederlands Orkest, zijn project met het strijkkwartet Ethel, zijn interactieve New World Order concerten.

Met Co praat hij over zijn liefde voor Leonard Bernstein, Gilbert & Sullivan, zijn eerste bandjes, zijn nieuwe projecten en over zijn diepe afkeer voor Donald Trump, die hem onder meer tot doelwit van de Amerikaanse zender Fox maakte.

De nu 70-jarige Rundgren is nog steeds een fenomeen dat de hele wereld over toert en steeds weer nieuwe projecten ontwikkelt. Zondag licht hij alvast een tipje van de sluier op wat betreft zijn nieuwe projecten, ook met Co!