Music Update: Smokey Robinson, Adele en Frank Sinatra
31 oktober 2015 16:38

De Music Update met Frank Sinatra die Woody Allen wilde vermoorden.


Smokey Robinson
Iedereen fluit het deuntje gelijk mee als je de eerste noten van My Girl van de Temptations hoort. Het liedje is ooit geschreven door Smokey Robinson en hij heeft uit de doeken gedaan waarom hij het nummer My Girl geschreven heeft. Dat liedje had nooit bestaan zonder David Ruffin. 
Dat komt door David zijn stem. “The Temptations zijn zo creatief geweest met dat nummer.. alle zanglijntjes die je hoort hebben ze zelf verzonnen”, zegt Smokey over dat nummer. Sterker nog, als de Temptations niet bestaan hadden, had hij dat nummer dus nooit geschreven.

Adele
De bom is gedropt. Hello is uit en elke dag is er wel nieuws over Adele. Nu is bekend geworden dat ze drie dagen voordat haar album uitkomt een groot optreden zal geven in Amerika voor een televisie special. Het programma gaat Adele Live In New York City heten.  Fans die er niet bij kunnen gaan zijn maar wel heel het concert willen zien, zullen er wat langer op moeten wachten.. want pas 14 december gaat dit uitgezonden worden.

Het zal overigens niet het enige televisieoptreden van Adele gaan worden in die periode. Op 21 november zal ze te gast zijn bij Saturday Night Live en op 25 november zal ze bij Today te gast zijn.


Frank Sinatra
Want Frank Sinatra werd altijd beweerd dat hij vriendjes had bij de maffia… en hij heeft daar bijna een keer gebruik van gemaakt. Frank had jarenlang een relatie met Mia Farrow, dat ging uit.. en Mia ging verder met Woody Allen. Die bedroog haar met een ander en Mia vluchtte in tranen naar Frank. Die was daar ZO boos over.. dat hij zijn maffiavrienden had benaderd om Woody ‘uit de weg te ruimen.’

Dat staat in de nieuwe biografie over Woody allen die volgende week uit komt.
Laat een reactie achter
Plaats reactie0 Reacties