NPO Soul & Jazz
NTR

Nieuw in Round Midnight: Kees in Space

foto: Kees Heus press
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw in Round Midnight: Kees in Space

Nieuw gezicht Kees Heus neemt je elke woensdag tussen 23.00 en 00.00 mee de ruimte in, opzoek naar Sun Ra en muzikale healing.

Kees Heus is dj, programmeur bij Paradiso en oprichter van het label en platform Super Sonic Jazz. Met zijn jarenlange ervaring en eindeloze nieuwsgierigheid naar muziek heeft hij een groot netwerk opgebouwd en een community van muzikanten en muziekliefhebbers aan zich weten te binden. Jazz staat bij Kees voor vernieuwend en jong. Hij weet altijd een jong publiek enthousiast te maken voor oude en nieuwe muziek.

In een wekelijks uur radio neemt Kees de luisteraar mee door zijn universum van de jazz onder het motto ‘space is the place’. Verwacht bij Kees veel nieuwe jazz vermengd met elektronische muziek, spritual en soul. Alles in een modern jasje met een link naar de roots van de muziek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vlieg mee met Kees in zijn ruimteslee, en luister in de eerste aflevering naar muziek van onder andere DJ Harrison, Jimetta Rose, Peven Everett & Roy Davis Jr., Horace Silver en Diego Gaeta.

Round Midnight met Kees Heus