Planning week 46 (11 november t/m 17 november)

Wat er deze week allemaal te horen is op NPO Soul & Jazz vind je hier! Andrew Makkinga, One'sy Muller, Co Live!, Phil Horneman, Benjamin's Lijst, concerten van festivals als Rockit, Mondriaan Jazz en North Sea Jazz en nog veel meer!

Andrew sprak met Sticks over zijn expositie 'Onrust'

De nieuwe muziek van Sticks is slechts 4 maanden te horen als onderdeel van zijn expositie 'Onrust' in Museum de Fundatie in Zwolle. Er komt geen cd of vinylplaat uit en ook online zul je er niks van terugvinden. Na 5 januari 2020 (de laatste dag van de expositie) is de muziek voor goed verdwenen!

Deze week Rockit Festival 2019 voorpret!

Avontuurlijk, grensoverschrijdend, progressief; dat zijn de woorden die het Groningse festival Rockit het best omschrijven. In de traditie van de gelijknamige hit van Herbie Hancock, waar het festival naar vernoemd is, presenteert Rockit een mix van jazz en andere muziekstijlen zoals experimentele pop, alternative music en hedendaags gecomponeerde muziek.

BIMHUIS-tip: Ben van Gelder

Elke maand tippen we één concert uit de programmering van het Bimhuis in Amsterdam. Deze keer is dat Ben van Gelder's Paradís, geïnspireerd op het werk van Marc Chagall en dat van Messiaen.

Gratis naar Ebba Åsman Quartet & Ilja Reijngoud?

Aanstaande vrijdag 8 november kun je gratis naar het concert van Ebba Åsman Quartet en Ilja Reijngoud in BIRD Rotterdam! In verband met tv-opnames voor de nieuwe afleveringen van de serie New Generation van de NTR speelt Ebba met haar kwartet samen met haar leraar Ilja Reijngoud.

Gratis naar Jesse van Ruller & Reinier Baas?

Aanstaande zondag 3 november (Morgen dus!) kun je gratis een duo-concert van gitaristen Reinier Baas en Jesse van Ruller bijwonen! De heren spelen om 14:00 uur in de Uilenburger Sjoel in Amsterdam in het kader van de serie New Generation van de NTR.

Soul & Jazz Top 40 vernieuwd!

Op ons Spotify-kanaal vind je verschillende playlists vol met heerlijke muziek. Onze Soul & Jazz Top 40 is een maandelijks bijgewerkte lijst met 40 van de mooiste liedjes die de afgelopen tijd op single, EP of album zijn verschenen. Een schatkist aan nieuwe muziek dus!

Planning week 45 (04 november t/m 10 november)

Wat er deze week allemaal te horen is op NPO Soul & Jazz vind je hier! Andrew Makkinga, One'sy Muller, Co Live!, Phil Horneman, Benjamin's Lijst, concerten van festivals als Rockit, Mondriaan Jazz en North Sea Jazz en nog veel meer!

Co Live! in Nick Vollebregt op 3 november

Elke eerste zondag van de maand gaat Co Live! op bezoek in Jazzcafé Nick Vollebregt in Laren. Co De Kloet presenteert er een divers muzikaal programma, diezelfde avond te horen op NPO Soul & Jazz en natuurlijk ook beschikbaar als podcast!
NPO Soul & Jazz


NPO Soul & Jazz is de publieke radiozender voor soul & jazz. Begonnen als NPO Radio 6 en sinds 1 januari 2016 onder de naam NPO Soul & Jazz te horen op kabel, DAB+, online en op je mobiel. 24 uur per dag de beste soul- en jazzmuziek en alles wat daar tussen zit.

NPO Soul & Jazz draait om liefde voor muziek. Dat komt tot uiting in de live uitzendingen vanaf North Sea Jazz en diverse andere festivals en natuurlijk in onze programma's: 7 dagen per week verzorgt de NTR de programmering van 19:00 tot 21:00 uur.


Luisteren


Kabelfrequenties: Heb je thuis de kabel? Check de frequenties van jouw kabelaar. Bel gratis met 0800 – 026 26 66.

Digitale televisie: NPO Soul & Jazz is ook te ontvangen via je digitale televisie. Bij Ziggo vind je ons op kanaal 817 en bij KPN op kanaal 806.

Digital Radio+: NPO Radio 2 Soul & Jazz is in heel Nederland in de ether te ontvangen via Digital Radio+. Als je een radio hebt die DAB+ ondersteunt is het een kwestie van scannen & luisteren. Meer informatie op www.digitalRadio.nl.

NPO Soul & Jazz-app:
Natuurlijk kun je ook de NPO Soul & Jazz app downloaden op je telefoon of tablet. Zowel op Android als op iOS vind je hem in de app-store.


Volg ons


E-mail: soulenjazz@radio2.nl
Facebook: facebook.com/nposouljazz
Instagram: instagram.com/nposouljazz
Twitter: twitter.com/nposouljazz
YouTube: youtube.com/nposouljazz
Spotify: NPO Soul & Jazz

DOWNLOAD NPO RADIO 2 APP
- Live luisteren naar NPO Radio 2 Soul & Jazz
- Gratis berichtje sturen naar de studio
- Laatste (muziek)nieuws
- Gidsinformatie en terugluisteren

>> iPhone download

>> Android download