Spijkers met Koppen
BNNVARA

De uitzending van 14 januari 2023

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 14 januari 2023

za 14 januari 2023

Stem op Spijkers met Koppen voor de Gouden RadioRing: https://radioring.avrotros.nl/  

Vandaag in Spijkers met Koppen: 

Aan drie universiteiten tegelijk studeren? Het lijkt onmogelijk, maar volgens Ilias de Feijter kunnen we allemaal een stuk efficiënter leven. Wordt de rol van slachtoffers in strafzaken te groot? Journalisten Michiel Bles en Leendert van der Valk volgen bands en hun busjes, het privéterrein van muzikanten. Evi Hanssen gaat met haar boek ‘Sinds ik niet meer drink’ de theaters in.

In restaurants eten en er nog voor betaald krijgen ook nog. Het lijkt dé droombaan. Maar is dat ook zo? We vragen het afzwaaiend restaurantcriticus Petra Possel. Friesland schiet als enige provincie zwerfkatten af. Is het tijd voor verandering? Menno Brouwer van de Friese Partij voor de Dieren en Femke Wiersma van de BBB gaan in gesprek. Correspondent Angelo van Schaik vertelt over de verdwijning van ‘Vatican Girl’, de beruchtste cold case van Italië.

Tot slot is er cabaret van Kiki Schippers, Andries Tunru, Aron Elstak, Patrick Nederkoorn en Owen Schumacher, de column is van Stefano Keizers en muziek van Blanko!