Naar homepage
Spijkers met Koppen

De uitzending van 9 april 2022
BNNVARA

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 9 april 2022

za 9 april 2022

Vandaag in Spijkers met Koppen: Zondag gaat de Marathon van Rotterdam van start. Fer & Martin van Stadsbeheer Rotterdam lopen hun eigen race om het parcours gereed te maken.

Alles wordt duurder door de hoge inflatie. ChristenUnie Kamerlid Pieter Grinwis en zijn SP collega Bart van Kent hebben een idee hoe dát opgelost kan worden.

De Noorse popgroep A-ha heeft zijn eigen documentaire en superfans Ellen en Patricia Linthorst vertellen ons van de hoed en de rand.

Ruben Jacobs schreef een boek over de klimaatzorgen die hij heeft voor zijn zoontje Felix.

De eerste liefde, wie herinnert zich het niet? Maar hoe belangrijk is die eerste liefde voor de rest van je leven? Mark Mieras vertelt erover. 

Moeten we zin hebben in nóg vijf jaar Macron? Frankrijkdeskundigen Wilco Versteeg en Chazia Mourali laten hun licht schijnen over de "spons in maatpak"

Het EK meeuwenschreeuwen staat weer voor de deur. Regerend kampioen Bregje Iding laat aan larofiel Merijn Loeve haar long call horen.

Tot slot is er live muziek van MEAU, cabaret van Marcel Harteveld, Aron Elstak, Ruud Smulders en Hanneke Drenth en de columns zijn van Hans Sibbel en Stefan Pop.