Spijkers met Koppen
BNNVARA

De uitzending van 12 december 2020

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. De uitzending van 12 december 2020

za 12 december 2020

Vandaag in Spijkers met Koppen: zijn de opgedoken mysterieuze zuilen het werk van aliens? Taede Smedes praat je bij. D66-raadslid Ilana Rooderkerk en stadsdeelbestuurder Micha Mos gaan in gesprek over een meldplicht voor kerstverlichting in Amsterdam. Herman Finkers maakte met een groep vrienden uit het cabaretvak de CD Leve van Merwijk. Samen met Jeroen van Merwijk-fan Mylou Frencken vertelt hij over de totstandkoming van het eerbetoon.

Regisseur Hans Heijnen maakte een documentaire over het legendarische zangduo Gert en Hermien, dochter Sandra Timmerman en Hans Heijnen doen hun verhaal. Lammert de Bruin struinde eBay af en vond een plakboek vol herinneringen aan Prins Bernhard.

Kamerleden Kathalijne Buitenweg van GroenLinks, Kees Verhoeven van D66 en Joël Voordewind van ChirstenUnie verlaten in 2021 de Tweede Kamer, ze blikken terug en vooruit. Wout Waanders maakt poëzie van pretparkattracties.

Tot slot is er live muziek van Diggy Dex, cabaret door Patrick Nederkoorn, Marcel Harteveld, Kiki Schippers en Hanneke Drenth en de columns zijn van Stefan Pop en Stefano Keizers.

Volg Spijkers met Koppen op:

Instagram: www.instagram.com/spijkersbnnvara

Facebook: www.facebook.com/spijkersmetkoppen