Spijkers met Koppen
BNNVARA

Uitzending van 16 november 2019

  1. Podcastschevron right
  2. Spijkers met Koppenchevron right
  3. Uitzending van 16 november 2019

za 16 november 2019

Vandaag in Spijkers met Koppen: stikstofhoogleraar Jan Willem Erisman reageert op de stikstofplannen van het kabinet. Wekelijks schrijft Dion van Meel over de kelder van het amateurvoetbal, de mooiste odes komen samen in 'Ode aan De Kelderklasse'. Jaap van Reesema en Sander Schimmelpenninck bespreken hun leven in 'De Zelfspotpodcast' en delen het ook aan tafel.

Het regent getallen in ons dagelijks leven, Ionica Smeets legt je uit hoe getallen je helpen om de wereld beter te begrijpen. Hoe is het om suïcidaal te zijn? Journalist Maarten Dallinga bespreekt het in zijn podcast 'Verstrikt', Ton Baakman verloor zijn moeder aan zelfdoding, beide mannen praten met Felix over het onderwerp.

Vroeger waren er in Oost-Groningen overal sekshuizen, maar waar zijn die nu allemaal gebleven? Eva Houtsma van de serie Typisch maakte een podcast over het veranderende landschap in de seksindustrie en schuift aan met barvrouw Frida en Natascha. Volgende week is de Dutch Comic Con, we blikken alvast vooruit.

Tot slot treedt Van Dik Hout live op, iser cabaret door Oscar Kocken, Patrick Nederkoorn, Vera van Zelm en Hanneke Drenth en zijn de columns van Stefan Pop en Martijn Hillenius.