De Keiharde Pödcast

#1 - Rooie oortjes en muzikale alleskunner Tom de Wit (S05)

  1. Podcastschevron right
  2. De Keiharde Pödcastchevron right
  3. #1 - Rooie oortjes en muzikale alleskunner Tom de Wit (S05)

vr 14 januari 2022

De podcast met hart voor hard! Een uur lang maken Suzanne Bosman en Mike Arntz metaalkabaal voor jou en door jou samengesteld. In de deze aflevering hoor je onder andere muziek van The Frontiers en Draconian. 
Als De Keiharde een mail krijgt van luisteraar Anne-Marie over backstage- avonturen tijdens een concert in Den Bosch worden Suzanne en Mike zo nieuwsgierig dat er met haar moet worden gebeld. Het levert ons rooie oortjes en haar een Keiharde Pödcast t-shirt op. Natuurlijk wordt ook haar verzoek van Anthrax, “Any place but here” gedraaid.
Muzikale alleskunner Tom de Wit bracht afgelopen november zijn nieuwe album “Fountains” uit. Een progressieve metal plaat die het predicaat progressief zijn eer aan doet. Tom neemt je op het album mee naar diverse stromingen in deze muziek en verteld hier zeer enthousiast alles over.
Suzanne heeft een metaltip uit Brabant meegenomen die zwart als de nacht is. Urfaust en het nummer “Unter Töchtern der Wüste” wordt gedraaid. Mike is in een melancholische bui en heeft uit zijn platenkast een album van Angel uit 1975 meegenomen.


Mail al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen naar: dekeiharde@avrotros.nl of volg ons via Instagram De Keiharde Pödcast.


Vind het je leuk om door ons te worden gebeld, zet dan ook je telefoonnummer in de mail!