De Keiharde Pödcast

#18 - Muzikale liefdesbaby via De Keiharde (S04)

  1. Podcastschevron right
  2. De Keiharde Pödcastchevron right
  3. #18 - Muzikale liefdesbaby via De Keiharde (S04)

vr 10 december 2021

De podcast met hart voor hard! Een uur lang maken Suzanne Bosman en Mike Arntz metaalkabaal voor jou en door jou samengesteld. In de deze aflevering hoor je onder andere muziek van Within Temptation en Trans-Siberian Orchestra. Als luisteraar Remko Dijkstra gaat trouwen heeft hij het op de mooiste dag van zijn leven helemaal voor elkaar. Een bruid in een donkerrode paarsachtige jurk, zelf in een mooi velours pak, een Cadillac Sedan De Ville als trouwauto, een dj die Asphyx draait en....... een gebroken voortand. Op verzoek van Remko wordt Asphyx met “Wasteland of terror” gedraaid. 
In De Keiharde worden graag nieuwe Nederlands bands in de show gehaald. Suzanne en Mike kwam ter ore dat twee van de bands die het afgelopen seizoen te gast waren, elkaar hebben gevonden en samen gaan optreden. De telefoon wordt gepakt en er wordt gebeld met Maarten Gunsing van Muster en Ilona Stoker van Velveteen Rabbit. Suzanne heeft een Modder- vette tip meegenomen en bij Mike is het album van het Franse death/ blackmetalgezelschap Svart Crown mee naar Hilversum gekomen.

Mail al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen naar: dekeiharde@avrotros.nl of volg ons via Instagram De Keiharde Pödcast.

Vind het je leuk om door ons te worden gebeld, zet dan ook je telefoonnummer in de mail!