De Keiharde Pödcast

#2 - De volgende fase van Magic 'O' Metal (S05)

  1. Podcastschevron right
  2. De Keiharde Pödcastchevron right
  3. #2 - De volgende fase van Magic 'O' Metal (S05)

vr 21 januari 2022

De podcast met hart voor hard! Een uur lang maken Suzanne Bosman en Mike Arntz metaalkabaal voor jou en door jou samengesteld. In de deze aflevering hoor je onder andere muziek van King's X en Waking The Cadaver.
Luisteraar Caroline Kok- van den Oever vindt dat het eens hoog tijd wordt om de Nederlandse progressieve rock/metalband Cirrha Niva in De Keiharde te draaien. Niet in de laatste plaats omdat haar man jarenlang drummer van deze band is geweest. Haar request “Spring before winter” wordt gedraaid.
 In aflevering 17 van Seizoen 1 spraken we al met Sander Gommans (oud After Forever) over het project Magic 'O' Metal. Het project is een platform voor kinderen waarbij creativiteit op allerlei vlak en de liefde voor metal centraal staat. Magic 'O' Metal heeft de nodige plannen voor 2022 met nieuwe muziek, nieuw artwork, een gitaarboek en digitale toepassingen. De nieuwe single “Loud and proud (children of hope) komt ook langs.
De tip is deze week gitzwarte black metal vanaf de overkant van de grote plas en Mike heeft een album van het Amsterdamse The Covenant meegenomen.

Mail al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en hopelijk binnenkort weer concertverslagen naar: dekeiharde@avrotros.nl of volg ons via Instagram De Keiharde Pödcast.


Vind het je leuk om door ons te worden gebeld, zet dan ook je telefoonnummer in de mail!