Naar homepage
Zomerspijkers

Spijkers met Koppen wordt weer Zomerspijkers!

  1. Nieuwschevron right
  2. Spijkers met Koppen wordt weer Zomerspijkers!

Danny Vera, Saskia Belleman, Bert Visscher en vele anderen zijn dit jaar te gast bij Zomerspijkers!

Zomerspijkers is terug!

Spijkers met Koppen is op vakantie en dat betekent dat Zomerspijkers weer terug is! Ook dit seizoen schuift er wekelijks een wisselende bekende gast aan om te praten over muziek, waar ze nu in het leven staan en de hoogte- en de dieptepunten van de afgelopen tijd.

Hun eerst gekochte single, of dat ene nummer dat doet denken aan een vakantieliefde. Danny Vera, Natacha Harlequin, Jan Jaap van der Wal, Laila Frank, Mark Tuitert, Saskia Belleman, Natasja Gibbs en Bert Visscher delen het dit seizoen met je.

Uiteraard zorgt het vaste cabaretteam van Spijkers met Koppen voor diverse originele bijdrages zoals muziek, columns en speciaal voor de gast van de week het enige echte Zomerspijkerslied

Zomerspijkers hoor je vanaf 12 juni elke zaterdagmiddag tussen 12:00 uur en 14:00 uur op NPO Radio 2. Het programma wordt gepresenteerd door Dolf Jansen en je hoort Morad & Shay op 10 en 17 juli en Patrick Lodiers neemt de uitzendingen van 24 en 31 juli voor zijn rekening.

Kom gezellig langs!

Je bent deze zomer van harte welkom in The Florin in Utrecht om een uitzending bij te wonen. Er zijn een beperkt aantal tickets verkrijgbaar. Bestel je tickets hier.

Foto omslag: BNNVARA

Ster advertentie
Ster advertentie